Förrätt:
Surskorpsrullar på 5 sätt: gravlax, rom & smetana, gouda & selleri, ankleverpaté samt
feta & soltorkad tomat
Sallad med marinerad brödost och pekannöt
***
Huvudrätt:
Fårfiol, rimmad och ugnsstekt
Potatislåda, morotslåda och kålrotslåda
Vitlökssås
Grönkålssallad med äpple och pumpafrö
***
Efterrätt:
Råkaka med lingon och vitchoklad
Några bilder hann jag också ta.
Hur gjorde du din grönkålssallad? Gumor
SvaraRaderaHej! Här är receptet http://greenspire.se/varm-gronkalssallad-to-die-for/ Jag har använt det förr också, kanske för 4 år sedan. Grönkål är nog jättegott, vi hade ett par nävar i smoothien i morse, tillsammans med banan, en halv papaya (blev kvar från gårdagens kurs), lite honungsmelon och en halv pressad citron. Mums!
RaderaTack skall prova. Grönkål är ju vanligt här hos oss i norra Tyskland.
Radera