torsdag 25 mars 2010

Bloggen är öppen nu

Jag har öppnat bloggen för allmänheten igår kväll! Du får gärna besöka mig oftare och så klart också kommentera. Det enda jag önskar är att du respekterar min anonymitet på det viset att du inte hänvisar till mitt riktiga namn eller min arbetsplats. Här på bloggen är jag Flo eller Florence :) .

Vad tycker du om utseendet på min blogg? Är den tillräckligt klar och tydlig? Har du kanske önskemål om vad jag ska skriva om?

5 kommentarer:

  1. Jättekiva att du börjat blogga - ska definitivt bookmarka dig så jag kan hänga med! Väldigt intressanta ämnen du valt att behandla, ser mycket fram meot att läsa mer.
    Själv skriver jag inte så mycket "sak", utan mest för själva skrivandets skull, så i jämförelse är min blogg väldigt ytlig (men förhoppningsvis lite underhållande också).

    H. Tossan

    SvaraRadera
  2. Tack för uppmuntran Tossan! Var inne på din blogg idag också och konstaterade att vi något annat än bloggning gemensamt :)

    SvaraRadera
  3. Jätteunderfundigt namn! I love it!

    mippe

    SvaraRadera
  4. Bloggen blev jättefin! Underbart foto, jag älskar pioner!
    Diana

    SvaraRadera
  5. Tackar tackar mippe och Diana! Pioner är nog de finaste blommor som finns! (även om jag säger det om tiotals andra blommor också)

    SvaraRadera