tisdag 19 augusti 2014

Jag fick lust att börja skriva igen!

Igår kväll egentligen började det. Jag läste igår ett par berättelser i boken "Rapport från Planet Mamma", efter att i förrgår ha sett filmen "Motherhood" (med Uma Thurman bl.a.). Det var en total slump att jag både såg den filmen och fick boken i handen just i dessa dagar, och båda handlar om mammor som skriver om sitt liv. Och då fick jag lust att börja skriva igen. Efter en paus på nästan två år.

Så nu var jag och knåpade om min blogg lite och ska se om jag får liv i den igen.

Jag vet inte exakt varför jag alls slutade skriva heller. Kanske jag bara hade bråttom. Eller så var det så att jag egentligen hade tänkt börja blogga mer på finska på www.tosiruoka.fi och när det inte lyckades så lät jag bli hela bloggandet. Eller så var det så att mitt då nya jobb som hussa- och hälsokunskapslärare på Helsinge skola kändes fel att blogga om, man är ju ganska offentlig som lärare, medan eleverna å andra sidan har sin integritet.

Egentligen så var det så igår att jag fick lust att skriva en bok om mitt liv, eller om livet i allmänhet! Men lugnade sen ner mig och tänkte att jag inte ska skjuta mig rakt i foten utan försöka börja lite smått ändå....

1 kommentar: