onsdag 6 juli 2011

Esbo Arbis katalog har kommit ut

Som jag berättat tidigare, så kommer jag att hålla en kurs i kost och hälsa på Esbo Arbis i höst. Kursen börjar redan 6.9., en tisdag. Jag kommer också att hålla en föreläsning om samma ämne torsdagen 24.11 klockan 10.


Här kan du se hela Arbis katalog, som tyvärr inte längre skickas hem till stadens invånare: Kursprogram hösten 2011.

Liksom du ser på bilden jag klippt in här i inlägget så finns där ett tryckfel: det står att kursen innehåller 5 gånger och håller på 6.9-11.10. Men den sista gången är ju redan 4.10, inte 11.10. Så det kan löna sig att hålla det i minnet.

Välkommen på kurs eller föreläsning, eller båda! Anmälningen börjar fredagen 19.8 kl 12.00 via internet: www.Ilmonet.fi eller per telefon kl. 12.00–15.00, tfn 09 8165 7890.
_

4 kommentarer:

 1. Hur ovetande bör man vara för att dra nytta av tisdagskursen? Intresserad, men blir det månne tårta på tårta?

  SvaraRadera
 2. Fröken nytta, sorry, jag försökte svara under min semester men Blogger vägrade publicera mitt svar, ens som anonym! Jag tror att du inte har sååå stor nytta då du redan mår väldigt bra och har hittat den kost du gillar och är frisk med. Bäst är kursen för såna med något slags hälsoproblem, om det sen är övervikt eller något annat, eller som inte i alla fall har läst mer än 1-2 böcker om ämnet. Eller såna som vill äta nyttigare men inte vet hur, i djungeln...

  SvaraRadera
 3. Tack för svaret! Det var lite det jag tänkte också.

  Anmäl er absolut ni som inte mår bra och behöver ändra era kostvanor! Nina kan verkligen sitt område, säger jag som har varit på två av Ninas föreläsningar. :)

  SvaraRadera
 4. Tack för rekommendationen, Fröken Nytta!

  SvaraRadera