söndag 2 oktober 2011

Igår var jag i radion!

Jag intervjuades den här veckan för programmet Familjeliv, Radio Vega. Jag marknadsförde programmet på Tosiruoka - Riktig mat-Facebook-sidan, men glömde bort att berätta på förhand på bloggen, sorry! Programmet sändes ut igår morse kl 9.03 delvis i direktsändning från Slow Food-festivalen i Fiskars. Temat för den här gången var "Om maten i barnfamiljen direkt från närmatsmarknaden i Fiskars med Annika Löfgren och Hanna Berndtsson-Hera."

Jag svarar bland annat på frågor om varför barnfamiljer och andra på sista tiden har börjat undvika socker i stället för fett, och om LCHF-kost är bra eller inte.

Om du missade det kan du höra programmet i repris imorgon, dvs måndag 3 oktober kl 13.03. Du kan också kolla direkt på Arenans podcast:  http://arenan.yle.fi/audio/1317712703152 . Du hör mig från 40 min 30 sekunder in i programmet, inslaget tar ca 10 minuter inklusive kommentarerna efteråt. Men hela programmet är verkligen värt att höra! Bland annat intervjuas en småbarnsmamma som helt slutat upp med socker i sin familj, och hon berättar bra tips hur man vänjer av barnen med socker.
_

2 kommentarer:

  1. Vad bra du var på att prata i radion! Du förklarade så lugnt och klart.

    SvaraRadera
  2. Tack för den positiva feedbacken, Tove!

    SvaraRadera