Tomatsalsa tänkte jag kalla det, något mannen gjorde till fisken häromdagen. Inte vet jag om det är rätt ord men gott var det i alla fall.
Tid: 25/15 minuter. För 5 personer.
Vi panerade fyra gösfiléer i kokosmjöl som var saltat och pepprat. Satte basmatiris att koka, inte särskilt mycket, högst 2 dl på 5 personer.
Salsan vad i stället huvudsaken. Mannen skar 3 lökar i bitar och ca 10 röda tomater (vi har fortfarande egna kvar), fräste i olivolja, sakta. Kryddade med salt, peppar och lite röd sås. Salsan fick puttra sig god medan riset och fisken tillreddes.
Jag stekte de panerade gösfiléerna i rejält med smör på medelhög värme, bara ett par minuter per sida. Klart!
Kokosmjölet gav bra smak åt fisken. Jag tror jag fortsättningsvis ska panera vit fisk i kokosmjöl.
_
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar