söndag 14 augusti 2011

Kom i form efter sommarn!

Kom det några extra kilon under sommarn? Vill du bli av med dem men ändå kunna njuta av god mat? Känner du dig trött och hängig, eller har du ett starkt sötsug? Eller har du mer övervikt sedan en längre tid?

Riktig mat erbjuder dig 20 % rabatt om du startar ditt kostrådgivningsprogram under augusti månad! Den första träffen kan vara i september, men vi måste avtala senast 31.8.

För dig som har mer övervikt rekommenderar jag det fulla kostrådgivningsprogrammet på 4,5 h och för dig som bara vill gå ner några kilo rekommenderar jag lättprogrammet på 3 h.

Det fulla kostrådgivningsprogrammet består av fem träffar. Den första träffen tar ca 90 minuter. Vi går då igenom ditt nuvarande sätt att äta, dina målsättningar och hela din livssituation, och utarbetar tillsammans ett kostprogram för dig. Programmet är så detaljerat du önskar. De övriga fyra träffarna tar ca 45 minuter. Vi kan sköta en del av träffarna per telefon också. Den sista träffen blir ungefär 6 månader efter den första träffen, men i början är träffarna tätare. Priset för programmet är normalt 260 euro (inkl. moms), men för dig som förbinder dig under augusti månad 208 euro.

Lättprogrammet är för dig som önskar gå ner bara några kilo, tappa några cm i midjan, bli av med sötsuget eller annars bara få hälsosammare matvanor. Då träffas vi åtminstone en gång i början 90 minuter, och sedan 2-3 gånger till antingen i verkliga livet eller per telefon, så att den sammanlagda rådgivningstiden blir 3 h. Normalpriset för lättprogrammet är 170 euro (inkl. moms), men för dig som förbinder dig under augusti månad 136 euro.

Eller vill du bara ha en timme individuell rådgivning? Även där får du 20 % rabatt under om du förbinder dig under augusti månad. I stället för 62 euro/h betalar du 49,60 euro/h.

Kontakta mig under augusti månad, dvs senast 31.8. via kontaktformuläret, nina(at)tosiruoka.fi eller tfn 045-2536 936.
_

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar