torsdag 1 september 2011

Bråttom, bråttom! Många nya spännande uppdrag!

Jag har inte hunnit blogga så mycket, och särskilt mycket bättre kommer det tyvärr inte att bli de kommande dagarna heller. Jag har nämligen fyra helt nya uppdrag på gång, och de kräver sitt!

För det första så börjar min arbiskurs i tisdag. Det finns faktiskt ännu några platser kvar - anmäl dig här om du vill: Piggare och slankare med riktig, hälsosam mat. Det blir fem tisdagar i rad från och med 6.9 kl 18.30-20.45 i Sökövikens skola, Esbo.

För det andra ska jag hålla en skräddarsydd kurs i ekologisk, nyttig och närskaffad mat på Helsingfors Arbis nästa vecka. Det blir 2 gånger 3 timmar, hälften teori (föreläsning) och hälften matlagning, och så klart också diskussion. Det är dagiskokpersonal som deltar, och idén är att motivera dem i varför det är viktigt att laga mat från grunden av äkta råvaror, och lära dem några nya recept som passar dagisbarn.

För det tredje har jag valts in i styrelsen för Finlands nya diabetesförening. Den grundades för bara fem dagar sedan så vi har ännu inga webbsidor eller desto mer information. En facebook-sida finns däremot redan: Suomen uusi diabetesyhdistys. Här har jag också skrivit mer om saken: Finlands nya diabetesforening är nu grundad. Styrelsen försöker samlas redan den här veckan.

Och för det fjärde ska jag börja hålla kockklubb för Mårtensbro skolas elever i klasserna 4-6 två dagar i veckan. Det ska bli superkiva det också! Vi ska tillreda goda och nyttiga mellanmål och andra rätter, och ha roligt så klart. Klubbarna börjar nästa vecka.
_

3 kommentarer:

  1. Lycka till med allting nytt och spännande du håller på med! Glöm inte att blogga ibland!!! Vi ses!

    SvaraRadera
  2. Låter spännande! Synd att jag bor så långt borta från Esbo, annars skulle jag komma på dina arbiskurser! :)

    SvaraRadera
  3. Tackar tackar! Utöver dessa fyra nya uppdrag har jag också en föreläsning hos en marthagrupp imorgon kväll så verkligen fullt upp. Och jag ska nog blogga snart igen :).

    SvaraRadera