lördag 19 november 2011

Nytt arbetsrum - del 7

Serien började med sex avsnitt "Gammal dörr blir nytt arbetsbord": del 1, del 2, del 3, del 4, del 5 och del 6. Men egentligen gäller förnyandet hela det nya arbetsrummet så serien fick byta namn i det här skedet.


Nästa steg är att få två arbetsstolar och en ny soffa. Dem har vi beställt på Boconcept för en månad sedan och väntar dem hem inom ett par veckor. Ska bli spännande!

Soffan, Boconcepts Istra-soffa, ser du på den översta bilden. Den ska få ett mörkbrunt ylletyg. Vi kunde inte provsitta den för modellen är så ny att den inte ännu fanns i någon butik. Så vi köpte grisen i säcken, kan man säga! Vi hoppas på att soffan är extremt bekväm, utan att ändå vara "plösig", om du förstår hur jag menar.


Stolarna, Boconcepts London-stolar, ska få ett grönt tyg som innehåller linne. Jag behöver ju två stolar, då jag tar emot klienter hemma. Just nu har jag inte en enda, utan håller på och flyttar en eller två av köksstolarna av och an i stället.

Samtidigt måste vi bli av med ett gammalt soffmöblemang i rokokostil som nu inte mer ryms in. En soffa och fyra stolar, samt ett bord som egentligen inte hör till möblemanget men också är till salu. Två av stolarna har stommarna sönder vid ryggstödet, de övriga är hela förutom kantningsbandet som har lossat samt några fel i trädetaljerna (men alla bitar finns kvar). Möblemanget har varit i min släkt och det känns å ena sidan sorgligt att avstå, men det kan inte förvaras i kalla gårdsutrymmen så vi måste sälja det.

Vet du någon som vill ha dem? Priset är 620 euro. De finns på annons på Tori också: http://www.tori.fi/uusimaa/Rokokoo_kalusto_2911272.htm?ca=18&w=1
_

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar