söndag 12 juni 2011

Sallad med maletköttbiffar och feta

En het sommardag till. Då vill man äta enkelt men gott och näringsrikt.


Tid: ca 20 minuter. För två personer.

Mannen lagade biffarna. De bestod av malet nötkött, salt, peppar, lite senap, cheddarost, och hackad basilika. Stekta i ankfett, bara för att vi råkar ha överblivet ankfett hemma.

Till detta lagade han en sallad av ekbladssallad och rucola, och tärnad fetaost. Han stekte också några paprikaringar en minut i pannans eftervärme.

På det en sås av avocado och yoghurt, med en skvätt olivolja i och salt och peppar.

Supergott!!
_

2 kommentarer:

  1. Det låter gott och enkelt! Du borde ha en "gilla" knapp här. Hinner ofta inte kommentera alla de goda recepten du har....

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset, ska försöka implementera en gilla-knapp :)

    SvaraRadera