lördag 11 december 2010

Fint reportage om nyttig julmat med Ulrika Davidsson

Det här reportaget kom nyss på svensk TV. Här är fina julmatstips för alla, och särskilt för dem som behöver hålla koll på sin vikt eller sockeranvändning.



Här är förresten receptet till Ulrikas pepparkakor.

4 kommentarer:

  1. Tack för länken. Skulle vara roligt med idéer för ett finländskt julbord också :) Jag har annars Ulrikas bok GI dag för dag som hon skrivit tillsammans med Ola Lauritzon. Min nya bibel i köket!

    SvaraRadera
  2. Ser så litet på tv att jag missar bra inslag! Tack för länken.

    SvaraRadera
  3. Bra att det uppskattades! Jeanette, du har rätt, julbordet är ju ganska svenskt. De finska lådorna tror jag är svårare att göra GI- eller LCHF-versioner av :). Men gravlaxen kan man i alla fall grava utan socker, det gör man ofta i Finland.

    SvaraRadera