Lätt snabblunch idag: omelett med tonfisk. Tid: 17/12 minuter. För 5 personer.
Vispade 10 ägg (eko), 1 dl grädde, lite salt och peppar. Fräste upp en hackad lök i lite smör och kokosolja, värmde upp en burk tonfisk i samma panna, och lite röd sås (med chilismak). Så stekte jag omeletten, också den i kokosolja och smör. Snabbversion idag - rörde om flera gånger för att det skulle stelna snabbare. Hällde på fyllningen, lite timjan på, och klart!
Hej! Dethär lät verkligen gott! Gillar tonfisk, men har inte så många recept att variera med. Ville bara höra mig för gällande kokosoljan - är det det silverfärgade kokosfett-paketet du använder, eller? Intressant blogg!
SvaraRaderaMvh. Camilla
Hej Camilla! Nej, kokosoljan är inte kokosfettet från matbutiken, utan kallpressad kokosolja. Den finns i hälsokostaffärerna. Den i matbutiken är helt annorlunda, den är härdad och dom flesta nyttoämnen från kokosoljan är borta. Kallpressad kokosolja är jättenyttig, jag ska inom kort skriva ett inlägg om den! Tillsvidare kan du googla om du är nyfiken!
SvaraRaderaTack för infon, googlar i väntan på ditt inlägg :)
SvaraRaderaH. Camilla
Camilla, nu har jag skrivit ett inlägg om kokosolja. Du hittar det t.ex. via etiketten "superfood".
SvaraRadera