torsdag 15 april 2010

Dom busarna

:( :( :( det var goodbye åt ca 10 tulpaner det. Nån buse har bitit av dom. Hoppas det smakade bra. Sk*t. Dom här lökarna planterade jag först i höst så jag tycker det här var ganska fräckt.



Har ännu ca 20 av dem på andra sidan huset, om odjuret hittar dem också får jag spader.

6 kommentarer:

  1. Oj nej:(
    Ser ut som samma sorts busr har varit här också. De har dessutom grävt helt upp några lökar, syns bara en grop lite större än en tulpanlök med en nätt hög mylla bredvid.

    SvaraRadera
  2. :( aj du har haft samma odjur, Ursula. Jag har också ett par uppgrävda lökar. Är det månne harar? Jag har ingen aning. Hoppas det inte är min katt - den har redan ätit upp 4 av mina tomatplantor inne... (Fick flytta dem upp på en hylla)

    SvaraRadera
  3. Kan vara harar, men rådjur och hjortar gillar också tulpaner skarpt... Vet inte om sorkar ger sig på tulpanlökar, men våra krassefrön grävde de upp och samlade på hög under äppelträdet i fjol. Väldigt företagsamma må jag säga ;)

    SvaraRadera
  4. Oj nej! Sånt suger:( Hittills har jag fått ha mina tulpanskott ifred för hararna, men jag bara väntar. Dom har kalhuggit mitt ena äppelträd jag av nån dum anledning inte skyddade över vintern så jag har god lust att göra harstuvning av dom odjuren!
    D.

    SvaraRadera
  5. D., du har säkert ett bra recept på harstuvning om jag får fast mina busar! ;)

    SvaraRadera
  6. Ja, det har jag;)
    D.

    SvaraRadera