Mannen grillade kasslern på samma sätt som senast. Till colecumberslawn strimlade jag en bit av ett kålhuvud och en halv gurka. Stora flickan gjorde en sås till av lite turkisk yoghurt, majonnäs, senap, en pressad vitlöksklyfta och en slurk olivolja. Salladen fick dra en stund. Vi kokade också lök till som vi åt med smör, en favorit.
onsdag 21 juli 2010
Grillat igen: kassler med "colecumberslaw"
En variation till coleslaw blev det idag. Kunde ha kallat den coletziki också. Blev lite som mittemellan coleslaw och tzatziki.
Tid: 60/15 minuter, ca. Svårt att beräkna tiden på semestern!? För 5 personer.
Mannen grillade kasslern på samma sätt som senast. Till colecumberslawn strimlade jag en bit av ett kålhuvud och en halv gurka. Stora flickan gjorde en sås till av lite turkisk yoghurt, majonnäs, senap, en pressad vitlöksklyfta och en slurk olivolja. Salladen fick dra en stund. Vi kokade också lök till som vi åt med smör, en favorit.
Mannen grillade kasslern på samma sätt som senast. Till colecumberslawn strimlade jag en bit av ett kålhuvud och en halv gurka. Stora flickan gjorde en sås till av lite turkisk yoghurt, majonnäs, senap, en pressad vitlöksklyfta och en slurk olivolja. Salladen fick dra en stund. Vi kokade också lök till som vi åt med smör, en favorit.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar