måndag 24 januari 2011

Ännu hinner du med på kostrådgivning!

Är du trött på att jojo-banta? Vill du nå din balansvikt samtidigt som du äter god, riktig mat? Eller känner du någon som gärna vill ha hjälp med det? I januari har jag ett specialerbjudande: 40 % nedsatt pris på hela kostrådgivningsprogrammet. Läs mer här: http://flo-food.blogspot.com/2010/12/nyarserbjudande-40-nedsatt-pris-pa.html.

Mina klienter har hittills verkat nöjda med programmet, och goda resultat syns redan. Men processen är ju ingen quick fix, så det är först efter en längre tid som man kan vara säker på att målsättningarna nåtts. Och, i synnerhet med pilotklienterna, har vi ibland fått testa på två olika sätt innan önskade ändringar börjar ske.

Det räcker att vi kommer överens om ett datum nu i januari, så är du berättigad till rabatten! Kontakta mig: nina@tosiruoka.fi eller tfn 045-2536 936.

Observera österbottningar: Jag är i Vasa 21-22 februari, så ta gärna chansen då ifall du bor där! Följande gånger kan åtminstone delvis skötas på distans, om det visar sig väldigt svårt att ordna fysiska träffar!
_

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar