måndag 7 februari 2011

Mjölkfri februari - utslagen sitter i :(

Som jag skrev förra veckan, så har fått nippor i ansiktet efter att ha lämnat bort alla mjölkprodukter på test den 1 februari.

En vecka har nu gått, och jag har ungefär 10 st rätt ilskna finnar i ansiktet, och nu har det börjat klia lite i huden också. Finnarna och rodnaden är på samma ställe som min rosacea brukade vara alla de åren jag led av den.

Jag är förvånad! Trodde inte eliminationdieter brukade ge såna här resultat? Jag har knappt haft en enda finne sedan jag slutade med vete i juli.

Rodnaden och nipporna har pågått i fem dagar nu, och det finns inget särskilt nytt jag ätit. Jag har testat havredryck och mandelmjölk, men jag har alltid ätit havre, och mandlar. Det har blivit lite mer kokos än vanligt, men jag har ofta ätit mycket kokos. Vad kan det vara?
_

2 kommentarer:

  1. Observera om nipporna sitter på båda sidorna av huvudet eller bara på en sida.. För några år sedan fick jag bältros, i ansiktet och runt ögat.. och det märkte vi i tid (inom 72 timmar så jag hann få medicin, men det var nippor på enbart halva sidan av kroppen, i mitt fall huvud och öga..).. inte kul.

    SvaraRadera
  2. Nja, de är nog helt vanliga pustler (som finnar) nu när de slagit ut. Lika som vid rosacean. Idag har de inte kliat på dagen men till kvällen blev det igen värre. Jag följer med läget.

    SvaraRadera