söndag 20 mars 2011

Jambalaya med belugalins och pasta...

Av överblivna korvar från 13-årsfesten blev det också en jambalaya nån dag senare. Riset var slut, så det blev istället på rågpasta och belugalins. Låter lite konstigt, men det blev faktiskt både vackert och gott med alla de röda paprikorna till.

Tid: 25 minuter. För 5 personer.

Började med att skölja och koka belugalinserna, ca 1 dl, som skulle koka totalt 20 minuter. Efter halva tiden lade jag i rågpastan.

Stekte skivad korv och ett par lökar i bitar i olivolja och lite grön sås. Tillsatte 2 röda paprikor i bitar. Efter några minuter tillsatte jag de avrunna färdigkokta linserna och pastan, och rörde om väl. Smaksatte med ytterligare lite röd sås. Färsk bladpersilja på, som vi råkade ha hemma. Klart!
_

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar